banner
banner1
banner2
Shanghai Daeyeon Chemical Co, Ltd

SAIKI KANGGO COMPANY

Madeg ing taun 2013, Shanghai Daeyeon Chemical Co, Ltd minangka perusahaan kimia profesional sing fokus ing riset lan pangembangan monomer polimida. Perusahaan kita menehi perhatian marang budidaya kemampuan inovasi lan pangembangan kemampuan riset lan pangembangan. 

Aplikasi kita

Shanghai Daeyeon Chemical Co, Ltd

Shanghai Daeyeon Chemical Co, LtdInformasi paling anyar

Apa Polimida?
Polimer ditetepake minangka jaringan molekul sing akeh kalebu unit ulang. Polimidida minangka jinis polimer tartamtu, sing kalebu monomer imide. Polimides banget disenengi resistensi panas, kekuatan mekanik, lan propulatif insulative. Apa sing Imide? Entuk ...
Polimida
Apa polyimide digunakake? Polyimide digunakake kanggo tabung medis, umpamane kateter pembuluh darah, kanggo resistensi tekanan bledosan digabungake karo keluwesan lan resistensi kimia. Industri semikonduktor nggunakake polyimide minangka adesif suhu dhuwur; iku uga digunakake minangka buffer stres mekanik. ...
PI monomer
Minangka bahan dielektrik sing apik, polyimide wis digunakake digunakake ing bidang elektronika, aeroangkasa, lan mobil kanggo nambah kabutuhan kanggo bahan sing bisa nindakake kanthi apik, nalika suhu sing dhuwur. Polimida minangka kelas penting ing polimenan langkah-langkah ...
ndeleng liyane