Babagan Kita

Teknologi lan Teknologi sing berorientasi, Pelanggan Pisanan.

Babagan Kita

about-banner1

Madeg ing taun 2013, Shanghai Daeyeon Chemical Co, Ltd minangka perusahaan kimia profesional sing fokus ing riset lan pangembangan monomer polimida. Perusahaan kita menehi perhatian marang budidaya kemampuan inovasi lan pangembangan kemampuan riset lan pangembangan. Iki njaga kerjasama cedhak sing dawa karo akeh institusi riset ilmiah lan universitas, lan nduwe pangkalan produksi koperasi ing Hebei / Jiangsu / Zhejiang / Shaanxi / Anhui lan papan liya. Sawise sawetara taun pangembangan, kita wis bebarengan ngembangake pirang-pirang polyimide sing apik banget. monomer karo pabrik film polyimide sing misuwur ing jagad. 
Ing wektu sing padha, perusahaan kita nyedhiyakake PMDA, s-BPDA, 4,4-ODA, TFMB, 6FDA lan monomer dhasar liyane wis digunakake digunakake ing pasar hilir. Perusahaan sing manut karo filsafat bisnis "ilmiah lan teknologi, pelanggan dhisik", komitmen jangka panjang kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan bisnis profesional kanggo pelanggan domestik lan manca, wis menangake kapercayan mitra industri.