Hubungi Kita

Teknologi lan Teknologi sing berorientasi, Pelanggan Pisanan.

Shanghai Daeyeon Chemical Co, Ltd

Alamat

A8-507, No.808, Jalan Hongqiao, Shanghai, China

Telpon

0086-21-64478606

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita