Warta

Informasi Paling Anyar.
  • Apa Polimida?

    Polimer ditetepake minangka jaringan molekul sing akeh kalebu unit ulang. Polimidida minangka jinis polimer tartamtu, sing kalebu monomer imide. Polimides banget disenengi resistensi panas, kekuatan mekanik, lan propulatif insulative. Apa sing Imide? Entuk ...
    Waca liyane
  • Polimida

    Apa polyimide digunakake? Polyimide digunakake kanggo tabung medis, umpamane kateter pembuluh darah, kanggo resistensi tekanan bledosan digabungake karo keluwesan lan resistensi kimia. Industri semikonduktor nggunakake polyimide minangka adesif suhu dhuwur; iku uga digunakake minangka buffer stres mekanik. ...
    Waca liyane
  • PI monomer

    Minangka bahan dielektrik sing apik, polyimide wis digunakake digunakake ing bidang elektronika, aeroangkasa, lan mobil kanggo nambah kabutuhan kanggo bahan sing bisa nindakake kanthi apik, nalika suhu sing dhuwur. Polimida minangka kelas penting ing polimenan langkah-langkah ...
    Waca liyane